Acces rapid

Contactati-ne

Suntem aici pentru voi 24/7
Tel: 004-0357-800-207
Tel: 004-0786-470-254
Tel: 004-0786-470-255
Tel: 004-0745-406-657
Fax: 004-0357-800-208

Localizare transport prin GPS

Localizare transport prin GPS. Folositi nume utilizator si parola furnizate de noi pentru a sti unde este marfa dumneavoastra in orice moment!

Servicii

XW - Ex Works: Produsul si riscurile se transfera cumparatorului, incusiv plata transportului si costul asigurarii de la poarta fabricii vanzatorului.

FCA - Free Carrier: Vanzatorul isi indeplineste obligatia de livrare in momentul in care a predat marfa vamuita pentru export, in grija carausului desemnat de cumparator la locul sau punctul convenit.

CPT - Carriage Paid To: Vanzatorul plateste pentru transportul marfii la destinatia convenita. Riscurile de pierdere sau de deteriorare a marfii, precum si orice alte cheltuieli suplimentare cauzate de evenimente care au avut loc dupa ce marfa a fost predata carausului trec de la vanzator la cumparator.

CIP - Carriage and Insurance Paid To: Vanzatorul are aceleasi obligatii ca la termenul CPT dar suplimentar el trebuie sa efectueze si asigurarea pentru acoperirea riscului de pierdere sau deteriorare a marfii pe timpul transportului.

DAT - Delivered at Terminal: Vanzatorul livreaza si descarca din mijlocul de transport la terminalul (din portul sau locul) stabilit cu cumparatorul. Vanzatorul acopera toate costurile pentru livrarea si descarcarea marfurilor la terminalul stabilit. DAT acopera formalitatile de vamuire la export dar nu include costul formalitatilor de vamuire la import.

DAP - Delivered at Place: Vanzatorul livreaza marfurile in mijloacele de transport adecvate la locul stabilit cu cumparatorul. DAP acopera formalitatile de vamuire la export dar nu include costul formalitatilor de vamuire la import.

DDP - Delivered Duty Paid: Vanzatorul isi indeplineste obligatia de livrare in momentul in care marfa a fost pusa la dispozitia cumparatorului, la locul convenit din tara importatoare. Vanzatorul trebuie sa suporte toate cheltuielile si riscurile legate de aducerea marfii in acest loc, inclusiv a taxelor vamale, a altor taxe si speze oficiale care se platesc la import, precum si a costurilor si riscurilor de indeplinire a formalitatilor vamale.